Wat gaat de tijd toch snel! jouw kleintje alweer bijna 1 jaar. Wil je een mooie herinnering of een mooie foto voor op de uitnodiging/taart? Ik help jou graag!

Cakesmash overzicht fotograaf op locatie

Voor de fotoshoot

De cakesmash foto’s worden vaak gebruikt voor een verjaardagsuitnodiging of voor op de verjaardagstaart. Zorg dus dat je de shoot ruim van te voren boekt, anders heb je kans dat het niet op tijd lukt.  Het is belangrijk om voor het boeken even contact op te nemen met mij over wat jullie wensen zijn zodat ik kan zeggen of ik hier aan kan voldoen. Ik zorg voor bijpassende decoratie! 

Tijdens de fotoshoot

Eerst maken we een paar foto’s van jou kleine in zijn/haar mooie pakje. Daarna kan het kliederen beginnen. Het is natuurlijk leuk dat kliederen maar het kan ook heel onwennig zijn voor het kindje. Het is dan heel fijn als de ouders kunnen aanmoedigen en we er samen een groot feest van maken. Ondertussen maak ik de foto’s en maken we samen een mooie herinnering aan het eerste levensjaar! 

Na de fotoshoot

Als het kliederen klaar is, is jou kindje behoorlijk vies. Tegen betaling kan er dan voor gekozen worden om nog een badsessie te doen. Ik maak een lekker warm badje waar jou kindje nog even in door kan kliederen maar dan met water. Ik maak hier nog een aantal foto’s van. Na afloop is het fijn om schone kleertjes aan te trekken bij jou kleintje.

Ik streef erna om de beelden binnen 2 weken te kunnen afleveren. Ik zet jullie foto’s in een persoonlijke galerij waar jullie een selectie kunnen maken. Zodra ik deze selectie binnen heb stuur ik de beelden via Wetransfer door. 

Tips!

Zorg er voor dat je wat billendoekjes bij de hand hebt zodat je jou kleintje nog even goed schoon kunt maken. Als je weer kleertjes aan gaat doen.

Kies jij het pakket waar je van te voren eerst een aantal gezinsfoto’s gaat maken? Zorg ervoor dat je daarna andere kleren aan kan trekken die vies mogen worden, want je zit zelf ook helemaal onder.

1 jaar cakesmash meisje uden

Galerij

cakesmash fotograaf Noord-Brabant Grave/Velp
familiefoto cakesmash 1 jaar mama
cakesmash fotografie 1 jaar uitnodiging
smikkelen van taart eerste verjaardag herinnering
ontdekken eerste verjaardag taart cakesmash op locatie
kliederen met taart 1 jaar
portret verlegen 1 jaar op locatie
familiefoto cakesmash 1 jaar papa
fotograaf op locatie uden eerste verjaardag

Heb je interesse in een fotoshoot? Vul dan het onderstaande formulier in en ik neem binnen 1 werkdag contact op. Meteen contact opnemen? Bel dan naar 0627992763