Een mooie foto van je huisdier
want ook deze zijn heel belangrijk in ons leven. 

Ik help je graag met jou herinnering vastleggen!

dieren fotograaf aan huis

Voor de fotoshoot

Ik maak het liefste buiten in de natuur foto’s van jou dieren. Dit ligt er wel aan wat voor dier het is. Honden fotografeer ik graag buiten zodat ze ook lekker kunnen rennen in de natuur.

 

Katten fotografeer ik het liefste binnen. Dit kom ik bij jou thuis doen, ik heb een studio-achtergrond die ik makkelijk mee kan nemen en op kan bouwen. Je kat is dan in een vertrouwde omgeving en zou sneller op de foto gaan dan op een vreemde plek.

 

Tijdens de fotoshoot

We spreken af op de locatie waar we gaan fotograferen. Samen gaan we opzoek naar de mooiste plekjes om te fotograferen als we buiten in de natuur gaan fotograferen.

Hebben we een fotoshoot bij jou thuis dan krijg je van te voren een mail met informatie wat ik mee neem en hoe jij jezelf kunt voorbereiden op de fotoshoot.

 

Na de fotoshoot

Ik streef erna om de beelden binnen 2 weken te kunnen afleveren. Ik zet jullie foto’s in een persoonlijke galerij waar jullie een selectie kunnen maken. Zodra ik deze selectie binnen heb stuur ik de beelden via Wetransfer door.

Tips!

Zorg er voor dat je brokjes/snoepjes in de buurt hebt zodat we jou huisdier kunnen belonen!

dieren fotograaf op locatie

Galerij

dieren fotograaf met studio achtergrond
dierenfotografie op locatie herfst
hondenportret op locatie
dierenfotografie op locatie
hondenportret in het bos herfst
pup fotografie paarse heide
hondenportret fotograaf Noord-Brabant
kattenportret fotograaf op locatie
hondenfotograaf op locatie

Heb je interesse in een fotoshoot? Vul dan het onderstaande formulier in en ik neem binnen 1 werkdag contact op. Meteen contact opnemen? Bel dan naar 0627992763