De mooiste plek op deze wereld is de plek waar ik met jullie ben,
want jullie zijn de liefste de allerliefste die ik ken!

familie fotograaf op locatie

Voor de fotoshoot

Mail of bel mij voor het reserveren van een familie shoot. We gaan samen opzoek naar een beschikbare datum en tijd. 

Wanneer wij de geschikte datum hebben gevonden, kijken we samen naar de mogelijke locaties waar de fotoshoot plaats kan vinden.

 

Tijdens de fotoshoot

We spreken af op de locatie waar we gaan fotograferen. Samen gaan we opzoek naar de mooiste plekjes om jullie te fotograferen. Tijdens de fotoshoot is het belangrijk dat jij comfortabele kleding draagt. Jij moet je fijn voelen want als dat niet het geval is, is dat meteen te zien op de foto. Het is ook belangrijk dat je kleding op elkaar afstemt zodat iedereen even veel opvalt.

We maken van de familie samen foto’s maar ook in combinaties.

Na de fotoshoot

Ik streef erna om de beelden binnen 2 weken te kunnen afleveren. Ik zet jullie foto’s in een persoonlijke galerij waar jullie een selectie kunnen maken. Zodra ik deze selectie binnen heb stuur ik de beelden via Wetransfer door.

Tips!

Zorg er voor dat de kleding goed bij elkaar matcht, niet dat er iemand buiten heel erg opvalt omdat die net een andere kleur heeft aangetrokken.

gezinsfotoshoot in het bos

Let op! deze prijzen gelden voor een gezinsfotoshoot. Wil je met de hele familie op de foto, neem dan contact met mij op zodat we de prijzen kunnen bespreken.

Galerij

gezinsfotografie op locatie
portret spontaan klein kindje
spontane fotografie papa dochter
familie fotograaf op locatie Noord-Brabant
spontane gezinsfotografie
spontaan portret op locatie
gezinsfotograaf op locatie in bos
spontane gezinsfotografie op locatie kleine kinderen
moeder dochter foto Grave

Heb je interesse in een fotoshoot? Vul dan het onderstaande formulier in en ik neem binnen 1 werkdag contact op. Meteen contact opnemen? Bel dan naar 0627992763