Wat een liefde
Wat een feest

Met jou is de wereld mooier
Dan deze ooit is geweest

newborn fotografie voetjes details

De eerste dagen van de geboorte gaan snel voorbij. Hoe mooi is het omdat vast te leggen doormiddel van een fotoshoot. Het is natuurlijk ook een mooie herinnering voor later. 

Voor de fotoshoot

Reserveer op tijd een fotoshoot. Dit omdat ik dan met jullie rekening kan houden in mijn agenda. Nu kan het altijd zijn dat jou kleintje denkt, het is tijd om de wereld te zien maar dan wel een paar dagen eerder als gepland of juist ik zit hier wel goed ik blijf nog iets langer. Zodra jou kleintje geboren is, is het handig om mij binnen 48 uur te bellen. Zodat we de afspraak definitief kunnen inplannen. Ik maak de foto’s tussen de 8 & 14 dagen.

Ik fotograaf bij jullie thuis dus het is handig dat er genoeg bewegingsruimte is. Ik fotograaf in de slaapkamer of woonkamer. Op de slaapkamer is het belangrijk dat je rekening houdt met het dekbed zodat deze niet teveel afleiding geeft van je kleintje. 

Tijdens de fotoshoot

De duur van de shoot hangt af van de baby maar gemiddeld duurt de fotoshoot tussen de 1,5 & 2 uur. Zodra ik bij jullie ben is het handig om jullie kleintje een schone luier aan te doen en daarna volledig te voeden zodat hij/zij voldaan is. Dit is beter voor de rust van jullie kleintje. We maken foto’s van jullie kleintje alleen en van jullie samen als gezin.

Tijdens de fotoshoot is alleen het gezin aanwezig verder geen opa’s & oma’s anders wordt het te druk voor jullie kleintje en voor mij als fotograaf. 

Na de fotoshoot

Ik streef erna om de beelden binnen 2 weken te kunnen afleveren. Ik zet jullie foto’s in een persoonlijke galerij waar jullie een selectie kunnen maken. Zodra ik deze selectie binnen heb stuur ik de beelden via Wetransfer door.

newborn fotograaf op locatie details

Galerij

newborn fotografie op locatie uden
newborn fotografie met mama
newborn fotografie lifestyle fotograaf
newborn familie nieuw gezinnetje herinnering
voetjes details pasgeboren baby fotografie
newborn fotografie met papa
pasgeboren baby fotograaf op locatie
newborn portret met mama
newborn fotograaf slapende baby

Heb je interesse in een fotoshoot? Vul dan het onderstaande formulier in en ik neem binnen 1 werkdag contact op. Meteen contact opnemen? Bel dan naar 0627992763