Wie is Caroline ?

Mijn naam is Caroline van Dijk. Ik ben een enthousiaste 23-jarige fotografe. In 2021 ben ik afgestudeerd aan het Koning Willem 1 College Den Bosch. Ik heb hier een 4-jarige opleiding tot fotograaf gedaan. 

Mijn passie voor fotografie is al vroeg begonnen. Toen ik klein was had ik een cameraatje om mee te spelen. Later kreeg ik mijn eigen digitale camera zodat als ik op vakantie ging daar foto’s mee kon maken.  En dit is jaren zo doorgegaan.

portretfoto Caroline van Dijk
achter de schermen caroline van dijk fotografie

In 2017 ben ik begonnen met de opleiding fotografie. Je krijgt veel opdrachten vanuit school die je moet maken. Hier en daar komt ook af en toe een opdracht voorbij waar bij jezelf een invulling kunt geven aan het gene wat je gaat fotograferen. Ik koos dan meestal voor portretten omdat dit wel mijn aandacht trok. 

In de opleiding heb je ook 3 stage momenten. Alle 3 de stages die ik heb gedaan zijn heel verschillend omdat ik me echt wilden oriënteren zodat ik nu weet wat ik echt leuk vind om te doen. Mijn laatste 2 stage gaven mijn daar een concreet beeld van en heb ik ontzettend veel ervaring op gedaan. 

Mijn passie ligt bij het fotograferen van gezinnen en newborns. Dus ben jij geïnteresseerd in een fotoshoot neem dan een kijkje op andere pagina’s of op mijn social media!

Veel liefs van Caroline 

fotografie soorten caroline van dijk fotografie

Heb je interesse in een fotoshoot? Vul dan het onderstaande formulier in en ik neem binnen 1 werkdag contact op. Meteen contact opnemen? Bel dan naar 0627992763