Een nieuw leven, een klein wonder
Om trots op te zijn, heel bijzonder

Een nieuw leven, een nieuw begin
Een prachtige uitbereiding van jullie gezin!

zwangerschapshoot goldenhour herperduin

Voor de fotoshoot

De zwangerschapshoot kan het beste plaats vinden tussen de 32-35 weken.

Waarom een fotoshoot in deze weken hoor ik je denken!

De belangrijkste reden is dat je buik in deze weken het mooiste rond is. Het kan zijn dat jullie kindje wel al aan het indalen is maar hoe langer je wacht hoe meer het kindje indaalt met als gevolg dat jou mooie rondje buikje gaat vervormen (de bolling neemt af). De andere reden is dat jij je waarschijnlijk nog fit genoeg voelt en zonder al te veel pijntjes bewegingen kunt maken.

Tijdens de fotoshoot

We spreken af op de locatie waar we gaan fotograferen. Samen gaan we opzoek naar de mooiste plekjes om jullie te fotograferen. Tijdens de fotoshoot is het belangrijk dat jij comfortabele kleding draagt. Jij moet je fijn voelen want als dat niet het geval is, is dat meteen te zien op de foto. Het is ook belangrijk dat je kleding op elkaar afstemt zodat beide even veel aandacht krijgt.

Heb jij foto’s gezien die jij geweldig vind en ook van jezelf wilt? Stuur mij deze foto’s voor de fotoshoot door zodat ik kan kijken of ik dit kan maken en mezelf kan voorbereiden op jullie fotoshoot.

Na de fotoshoot

Ik streef erna om de beelden binnen 2 weken te kunnen afleveren. Ik zet jullie foto’s in een persoonlijke galerij waar jullie een selectie kunnen maken. Zodra ik deze selectie binnen heb stuur ik de beelden via Wetransfer door.

Tips!

Kijk goed naar welke kleuren bij elkaar passen. Zorg dat het matcht. Je wilt niet hebben dat de aandacht weg gaat van jou mooie bolle buikje.

zwangerschap fotograaf winter

Galerij

gouden uurtje zwangerschap herperduin
bolle buik herinnering fotoshoot
zwangerschapshoot-op-locati
zwangerschap shoot bos
zwangerschap fotoshoot op locatie
zwangerschap foto's op locatie bos
zwangerschap fotoshoot op locatie sneeuw
herperduin zwangerschap fotoshoot op locatie
papa mama to be fotoshoot

Heb je interesse in een fotoshoot? Vul dan het onderstaande formulier in en ik neem binnen 1 werkdag contact op. Meteen contact opnemen? Bel dan naar 0627992763